Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Who is who...

5 Οκτωβρίου 2009. Σαλπάρουμε, λοιπόν. Σε μια "δύκολη" μέρα, με τα μαύρα σύννεφα της Νέας Τάξης να πλησιάζουν ξανά πάνω από τη χώρα και τα υπερατλαντικά αφεντικά να κάνουν επίδειξη δύναμης με τον εκλεκτό τους ανθύπατο στη θέση του "ασταθούς" προκατόχου του, διαλέξαμε και εμείς να ανοίξουμε τα διαδικτυακά μας φτερά στους "ουρανούς" του Blogger. Για να πούμε, να ακούσουμε, να συζητήσουμε, να διαφωνήσουμε συμφωνώντας και τούμπαλιν, να διαφωνήσουμε σκέτο και να συμφωνήσουμε με χειροκρότημα και - πάνω απ'όλα - να καταθέσουμε τη δική μας μικρή συμβολή στο να "τραβηχτεί η κουρτίνα" που κρύβει τα αληθινά γεγονότα και τις αληθινές αντιπαραθέσεις, προβάλλοντας μια εικονική πραγματικότητα. Στην προσπάθεια αυτή, δεν είμαστε "ουδέτεροι". Συμμετέχουμε, στρατευμένοι στην υπόθεση της κοινωνικής απελευθέρωσης και της εθνικής ανεξαρτησίας. Έχουμε φίλους, έχουμε και εχθρούς. Και γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Όσο περισσότερο και όσοι περισσότεροι γνωριστούμε κάτω από τέτοιους όρους, τόσο το καλύτερο για μας...

4 σχόλια:

  1. Κι εμείς κοντά σας, «στρατευμένοι στην υπόθεση της κοινωνικής απελευθέρωσης και της εθνικής ανεξαρτησίας». Καλό ξεκίνημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διάβασα προσεκτικά και τις δυο αναρτήσεις. Τις θεωρώ πολύ ώριμες για έναν «σημερινό» νέο στα 38 του, αν πρόσεξα καλά την «ταυτότητα» ---και πολύ ώριμες έτσι κι αλλιώς!
    Θα τα λέμε τακτικά!
    Φιλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαίνoνται πολύ «σκοτεινές» οι εκτιμήσεις σας. Δυστυχώς δεν είναι….
    Αλλά η Ντόρα (σε περίπτωση που δεν είναι σικέ υποψηφιότητα) ταυτόχρονα με τον ΓΑΠ; Ή πρόκειται για μια απόπειρα που θα εξοικειώσει τους ψηφοφόρους της ΝΔ με την ιδέα, ώστε να την κρατήσουν στο «μούσκιο» για την κατάλληλη στιγμή, ή τα πράγματα είναι ακόμη πιο σοβαρά απ’ ό,τι φανταζόμαστε.
    Ίσως υπερβάλλω. Θα δούμε.

    Hyperion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ όλους σας, για την ενθάρρυνση! Η συμβολή όλων σας (μας) είναι και επιθυμητή και αναγκαία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή